De nieuwe nextgen stofmaskers van 3m

Ervaar je het dragen van een stofmasker ook wel eens als last? In omgevingen waar de ademhaling op de proef wordt gesteld, van “vuile” fabrieken en werkplaatsen tot schone laboratoria, is het in de regel vereist dat werknemers over geschikte ademhalingsbescherming beschikken. Hoewel veiligheid op de eerste plaats komt, vormt comfort een belangrijke uitdaging voor naleving.

De oplossing? 3M Aura 9300+Gen3 Serie stofmaskers. Deze nieuwste generatie 3M Aura stofmaskers is nog verder verbeterd door indruk-wekkende nieuwe technologie te combineren met een ergonomisch ontwerp. Onderhoudsvrije stofmaskers zijn alleen effectief als er een goede afdichting is tussen de randen van het stofmasker en uw gezicht. Zodra deze afdichting wordt verbroken, is er geen goede bescherming meer doordat verontreinigde lucht door openingen naar binnen kan lekken.

Met de nieuwe lipjes op de boven- en onderpanelen van het stofmasker en in combinatie met de ‘grip’-functie op het ventiel is de 9300+ Gen3 ontwikkeld om gemakkelijk op te zetten, goed te positioneren en af te zetten.

Enkele andere voordelen:
 Verbeterd ademhalingscomfort
 Verbeterde duurzaamheid zonder in te leveren op comfort
 Twee kleuren die beschermingsniveaus aangeven
 Nog eenvoudiger te positioneren

Voor verdere informatie en prijzen kun je terecht bij jouw PartsXpert grossier.