De Smart Downloadkey

Deze slimme intuïtieve downloadkey is geschikt voor alle generaties tachografen.

De nieuwe DLK Smart Downloadkey

Deze nieuwe slimme intuïtieve downloadkey is geschikt voor alle generaties tachografen. Wanneer je de downloadkey in de tachograaf plaatst, dan wordt het massageheugen direct gedownload (eventueel ook de data van de geplaatste bestuurderskaarten). De download van het massageheugen zal alleen plaatsvinden indien de bedrijfskaart ook in de tachograaf is geplaatst.

De voortgang is zichtbaar op het heldere display met ingebouwde LED. Een hoorbare notificatie geeft aan wanneer de download gereed is. De ingebouwde (bestuurderskaart) lezer leest alle generaties bestuurderskaarten in een handomdraai uit. Ingelezen bestanden kunnen direct bewaard worden op je PC of netwerkschijf. Bij gebruik van VDO’s tachograafdata analyse- en archiveringspakket VDO Fleet worden bestanden hier eenvoudig naar overgezet.

 

Alle voordelen op een rij

  • Compatibel met de DTCO 4.1-tachograaf en alle goedgekeurde digitale en slimme tachografen (V1/V2) met bijbehorende bestuurderskaarten.
  • Snelle Bluetooth interface voor verbinding met de VDO App (binnenkort beschikbaar) en PC om data te uploaden naar VDO Fleet.
  • Eenvoudige download van data van het massageheugen en de bestuurderskaart via de 6-pins interface; transfer naar de VDO App via Bluetooth – indien gewenst automatisch op een tijdstip naar keuze.
  • 4 GB geheugencapaciteit.
  • Geïntegreerde smartcardlezer voor direct downloaden van een bestuurderskaart.
  • 2,4″ capacitief TFT-touchdisplay voor eenvoudige bediening.
  • Geschikt voor alle digitale tachografen met 12 en 24 volt.
  • In 29 talen beschikbaar.

De DLK Pro S downloadkey

VDO stelt een gratis update beschikbaar om de bestaande DLK Pro S downloadkey geschikt te maken voor de nieuwe bestanden op de 3e generatie bestuurderskaarten. Download via deze link het VDO updatebestand. Plaats de DLK Pro S in je PC, open het .exe bestand en volg de instructies.