Ervaar de kracht van licht met de Tralert Ozz LED verstraler

Deze innovatieve lampen zijn uitgerust met een dynamische start-up functie in wit en oranje. Het biedt een nieuw prominent opstartpatroon voor een indrukwekkend visueel effect bij het starten. Met een boostfunctie straalt de verstraler – die 16 Osram LED’s bevat – maar liefst 5800 lumen uit, wat zorgt voor 1 lux op een afstand van 470 meter. Het lichtbeeld en opstartpatroon zijn onderaan dit artikel te vinden.

Naast functioneel ook zeer stijlvol

De Ozz LED verstraler is niet alleen functioneel maar ook stijlvol, dankzij het dynamische startpositielicht en het nieuwe opstartpatroon. Dit voegt een modern tintje toe aan jouw voertuig en verbetert tegelijkertijd de zichtbaarheid en veiligheid. Wat de bouwkwaliteit betreft, zijn de lichten gefabriceerd uit een sterke aluminium behuizing, een roestvrijstalen beugel en een polycarbonaat lens, waardoor ze bestand zijn tegen weersomstandigheden van -40 tot +60°C.

 

Voor de installatie bieden de lichten een 4-PIN’s Deutsch connector en een kabellengte van 1 meter, wat zorgt voor eenvoudige montage. De lichten hebben ook het E-keurmerk en voldoen aan de EMC ECE R10-normen, wat de kwaliteit en veiligheid garandeert.