Geoptimaliseerde en gereviseerde remklauwen van Rema Germany

Bij Rema Germany staat circulaire economie door remanufacturing bovenaan het prioriteitenlijstje. Zo worden de remklauwen niet massaal nieuw gemaakt maar worden juist de oude gereviseerd en geoptimaliseerd. Dit biedt veel interessante voordelen.

Wanneer een remklauw wordt ingeleverd om geoptimaliseerd en gereviseerd te worden, worden onder andere nieuwe hardverchroomde pasbouten toegepast, de bestendigheid van de afdichtkraag en de balg verhoogd en het risico op corrosieschade wordt tot het minimum beperkt.

Reviseren van de remklauwen

Een gereviseerd (remanufactured) onderdeel heeft ten minste dezelfde functie als een nieuw origineel onderdeel. Het wordt opgebouwd uit een oud onderdeel waarbij gestandaardiseerde, industriële processen en gedefinieerde technische specificaties in acht worden genomen.

Zo gebeurt dit ook bij de remklauwen. Wanneer deze worden geretourneerd worden ze op enkele punten geoptimaliseerd. De nieuw toegepaste, hardverchroomde pasbouten garanderen een aanzienlijk betere weerstand tegen weersinvloeden. De glij-eigenschappen van de remklauw blijven veel langer behouden.

Daarnaast zorgt de optimalisatie van de samenstelling van het siliconenmateriaal voor verhoging van de bestendigheid van de afdichtkraag en de balg.

Ten slotte zorgt de extra afgedichte potentiometer en de gegalvaniseerde contactpennen van de stekker ervoor dat ze minder gevoelig voor vocht zijn. Het risico op corrosieschade en overgangsweerstanden wordt hierdoor tot een minimum beperkt.

Jouw voordelen in één oogopslag

✓ Gereviseerd en geoptimaliseerd 
✓ Voordelig geprijsd
✓ De verlengde levensduur bespaart grondstoffen
✓ Technisch onderlegde klantenservice
✓ Snelle verzending
✓ Gratis afhalen van gereviseerde onderdelen
✓ 24 maanden garantie 
✓ Dagelijks beschikbaar via de groothandel

Voor verdere informatie en prijzen kun je terecht bij jouw PartsXpert grossier.