Krachtige prestaties en royale inhoud met de magnetron van Sharp

Deze krachtige cabinepartner belooft niet alleen een royale inhoud van 17 liter en 700 watt aan vermogen, maar ook een scala aan handige functies voor meer gebruiksgemak.

Handige features en een compact ontwerp

Met een vrijstaand ontwerp past deze magnetron gemakkelijk in de beperkte ruimte van jouw vrachtwagencabine. De magnetron is namelijk niet alleen functioneel maar ook compact. Hierdoor past het beter in de moderne vrachtwagen interieurs, zoals de Mercedes Actros en de Renault modellen. Het draaiplateau zorgt voor gelijkmatige verwarming, terwijl de ingebouwde verlichting een vleugje moderniteit toevoegt aan jouw mobiele keuken. Met vijf verschillende standen biedt de Sharp magnetron diverse opties, waardoor het aanpassen van de verwarming eenvoudig en nauwkeurig is.

 

Flexibele snoerlengte voor onderweg

Met een snoerlengte van 1,2 meter biedt deze magnetron flexibiliteit in installatie, zelfs in de compacte omgeving van een vrachtwagencabine. Bereid je voor op een culinaire reis onderweg, waarbij je geniet van zelfbereide maaltijden, ongeacht waar je reis je naartoe brengt.