PartsXpert Wijlhuizen ontvangt accreditatie van TMD Friction

Onlangs is de revisiewerkplaats van PartsXpert Wijlhuizen in Arnhem bezocht door het technische team van TMD Friction. Zij voeren keuringen uit van werkplaatsen en medewerkers die remschoenen voor bedrijfsvoertuigen voorzien van nieuwe voering. PartsXpert Wijlhuizen en haar medewerkers slaagden voor deze keuring en ontvingen hierdoor het kwaliteitskeurmerk.

Hierdoor is PartsXpert Wijlhuizen Arnhem het eerste bedrijf op het Europese vasteland dat de accreditatie van TMD ontvangt. Andere landen zullen spoedig volgen, omdat TMD Friction haar klanten wereldwijd een hoog niveau van ondersteuning blijft bieden.

Scott Irwin, hoofd technische training bij TMD Friction, zei: “Voortdurende professionele ontwikkeling is zeer belangrijk, vooral bij het werken met veiligheidskritische componenten zoals remmen. We zijn blij dat we deze accreditatie kunnen geven aan gewaardeerde klanten, zoals PartsXpert Wijlhuizen, en hen een stempel van goedkeuring kunnen geven en het bewustzijn van de juiste werkwijze kunnen vergroten.”

Het technische trainingsprogramma van TMD Friction stelt haar klanten in staat om te voldoen aan de criteria voor het gestandaardiseerde proces voor het correct en veiligheidsbewust herbeleggen van remschoenen voor bedrijfsvoertuigen. Klanten kunnen ook profiteren van trainingssessies en technische trainingen om hun kennis op peil te houden, aangezien er steeds complexere remsystemen en veeleisende veiligheidsnormen worden ingevoerd.