Voldt omvormers met een zuivere sinus

Deze serie omvormers met zuivere sinus is ontworpen om een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening te bieden. De omvormers zetten 12 of 24V DC om in wisselstroom, waardoor ze ideaal zijn voor diverse toepassingen waarbij een constante en ononderbroken energiebron noodzakelijk is.

Vermogen: De omvormers zijn beschikbaar in vermogenscategorieën van 1500W tot 2500W, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen.

Zuivere Sinus: Door het leveren van een zuivere sinusgolf zorgen deze omvormers voor een stabiele en harmonieuze stroomtoevoer, essentieel voor gevoelige elektronische apparatuur.

LCD scherm: Het ingebouwde LCD-scherm biedt real-time inzicht in de werking van de omvormer, zoals uitgangsspanning, stroomverbruik en eventuele foutmeldingen.

Draadloze afstandsbediening: Voor gebruiksgemak is elke omvormer uitgerust met een draadloze afstandsbediening. Dit maakt het mogelijk de omvormer op afstand te bedienen en te monitoren.

Garantie en ondersteuning: Vertrouwen in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze producten is voor ons van groot belang. Daarom bieden we een garantie van 2 jaar op elke verkochte omvormer. Dit waarborgt de kwaliteit en de lange levensduur van onze producten.

Voor verdere informatie en prijzen kun je terecht bij jouw PartsXpert grossier.